Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου την Κυριακή (13/01): «Βελούδινο» διαζύγιο ή «ξαφνικός θάνατος»

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Το… τελευταίο του χαρτί παίζει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. – Στις 10:30 το κρίσιμο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου – Αμέσως μετά, στις 12:30 η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας – Τα σενάρια για την «επόμενη ημέρα» στη κυβέρνηση

 

Σε ένα ιδιότυπο «μπρα ντε φερ» ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο, δείχνει να κρίνεται πλέον το μέλλον της κυβέρνησης, καθώς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση των δύο πολιτικών στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (13/01/2019) στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε νωρίτερα το Σάββατο (12/01/2019) με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν την Κυριακή, στο πρωθυπουργικό γραφείο. Αρχικά, κατά πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε αναφθερθεί πως το ραντεβού των δύο αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης θα γινόταν τη Δευτέρα, όμως ο σχεδιασμός στη συνέχεια άλλαξε.

 

Το κλίμα για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. είναι ήδη εξαιρετικά βαρύ, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και ιδίως οι τακτικισμοί του με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών τον έχουν οδηγήσει σε πολιτική απομόνωση.

Πάντως, ο ίδιος έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον  Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καμμένος θα δώσει τη συνέντευξη Τύπου στις 12:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr