Ενημερωθείτε για όλα τα νέα των εκλογών

«Θυσίασε» τον Γιακουμάτο ο Μητσοτάκης – Προτίμησε τον Κεγκέρογλου η Φώφη

«Ξαφνικός» θάνατος για τον πρώην υφυπουργό Μάκη Γιακουμάτο ο οποίος δεν εκλέγεται τελικά μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει την έδρα στον Δυτικό Τομέα.

Η εναλλακτική για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήταν η Β’ Πειραιά όπου υποψήφιος είναι ο Γιάννης Τραγάκης. Μάλιστα λόγω του παρελθόντος τους κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρατούσε αυτή την έδρα. Θυμίζεται πως ο Γιάννης Τραγάκης είχε ανακοινώσει την πολιτική του αποστράτευση χρήζοντας μάλιστα ως διάδοχό του τον γιο του. Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Πειραιώς με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να στέλνει μήνυμα πως κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν δεκτό. Ο Γιάννης Τραγάκης υπαναχώρησε και εν τέλει ήταν εκείνος που για ακόμα μια φορά κατέβηκε υποψήφιος.

Την ίδια ώρα η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τον Βασίλη Κεγκέρογλου τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του, γεγονός που σημαίνει ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα κρατήσει την έδρα στον Νότιο Τομέα «κόβοντας» την Τόνια Αντωνίου.

Τη βουλευτική έδρα του κόμματος του στο νομό Λαρίσης καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019


Πηγή

Κοινοποιήστε:

Facebook
  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Social Media

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα