695 6026415

Ενημερωθείτε για όλους του Υποψηφίους

Γεωργιάδου Μαίρη

Περιφερειακή Ενότητα: Ροδόπης

Δήμος:Κομοτηνής

Κομματικός Σχηματισμός : Κομοτηνή Δυνατά

Υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος

Αγαπητοί συμπολίτες,
Η προσχώρησή μου στο συνδυασμό «Κομοτηνή Δυνατά» του Antonis Gravanis Αντώνη Γραβάνη έγινε από την έμφυτη ανάγκη μου να συνεισφέρω στον άνθρωπο, αλλά και στην πόλη που με γέννησε και μεγάλωσα τα παιδιά μου.
Μια πόλη, που θεωρώ, ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες προόδου και βελτίωσης, ώστε να γίνει βιώσιμη για τους πολίτες της και ταυτόχρονα πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη.
Βαδίζοντας προς τα μέσα του 21ου αιώνα η πόλη και οι οικισμοί της πρέπει να αναγεννηθούν, να αναπλαστούν, να αναδείξουν τις ομορφιές τους, να είναι προσφιλείς και προσβάσιμοι προς όλους τους κατοίκους, με σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές, με επαρκείς και διασφαλισμένες ευκαιρίες για τους νέους, με αποτελεσματική αξιοποίηση του δημόσιου χρήματος και της τεχνολογίας, με βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη, φιλική στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.
Έχω όραμα, όρεξη και πάθος για δουλειά προς όφελος της κοινωνίας και των παιδιών μας.
Βρήκα έκφραση μέσα από το πρόγραμμα του Αντώνη Γραβάνη «Κομοτηνή Δυνατά», ο οποίος ακούραστα, δυναμικά, με οργάνωση και μεθοδικότητα, με σχεδιασμό και εργατικότητα, με αξίες, με λύσεις και πάνω απ’ όλα με βούληση για τη διευθέτηση των προβλημάτων της πόλης, έχει προτεραιότητα τον πολίτη.
Θεωρώ, ότι είναι ο άξιος και ο ικανός Δήμαρχος της επόμενης πενταετίας όλων των δημοτών. Μια πενταετία που πρέπει να αναστρέψει την πτωτική πορεία της παραμελημένης πόλης μας.
Συντονισμένα και Δυνατά με μια πάρα πολύ ισχυρή και δυναμική ομάδα συνεργατών θα αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα του Δήμου Κομοτηνής.
Ζητώ την ψήφο σας, την οποία και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω σε κάθε περίπτωση, με σύνεση και προσφορά, όπως εξάλλου πράττω σε όλη μου τη ζωή.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ!
Με τον Αντώνη Γραβάνη
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!
Με εκτίμηση από βάθους καρδιάς
Μαρία Αναστασίου Γεωργιάδου

Αναζητήστε τους Υποψηφίους Ανά Περιφέρεια

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα