Ενημερωθείτε για όλους του Υποψηφίους

Λογοθέτη Αικατερίνη

ΣΥΡΙΖΑ

Γεννήθηκε το 1978 και ζει στη Νίκαια.
Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο Υπουργείο Πολιτισμού, μέλος της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ του Υπουργείου Πολιτισμού και από το 2016, είναι μέλος του συντονιστικού της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ του Υπουργείου Οικονομικών.
Από το 2011 μέχρι το 2014 διετέλεσε μέλος του τοπικού συμβουλίου Νίκαιας και το 2014 εκλέχθηκε με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Δημοτική Σύμβουλος του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.
Από το 2002 και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την οικονομική διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων ως υπεύθυνη λογιστηρίου ΝΠΙΔ του Υπουργείου Πολιτισμού, ενώ σήμερα εργάζεται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Στόχος αποτελεί η προώθηση πολιτικών για την περιφερειακή ανάπτυξη, μέσα από τη συνέχιση και ολοκλήρωση έργων υποδομής και καινοτόμων λύσεων για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.
Φοίτησε στο ΕΠΛ Πειραιά και έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό (MBA) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σήμερα παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παντείου Πανεπιστήμιου στην Αστική και Περιφερειακή Ανάπτυξη. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Χρήσιμα

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Χριστιανού Αγγελική

64 ετών, κάτοικος Πολυγύρου. Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου για δεύτερη θητεία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σπούδασε νηπιαγωγός και υπηρέτησε σε δημόσια νηπιαγωγεία

Περισσότερα »

Παντελής Λάζαρος

34 ετών, κάτοικος Σάρτης του Δήμου Σιθωνίας, αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο του Τουρισμού. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σιθωνίας, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σπούδασε στο

Περισσότερα »

Μανώλης Εμμανουήλ

47 ετών, κάτοικος Στρατωνίου του Δήμου Αριστοτέλη. Μεταλλωρύχος στα μεταλλεία της Ολυμπιάδας, εργαζόμενος στην «Ελληνικός Χρυσός». Σπούδασε Δημοσιογραφία και Πληροφορική και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές

Περισσότερα »

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα