210 2241402

695 6026415

Ενημερωθείτε για όλους του Υποψηφίους

Νικολαΐδης Σταύρος

Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στον Βύρωνα. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών το 1994, έχοντας όμως ήδη κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά θεατρικά βήματα από το 1987, τελειώνοντας την Γ ́ Λυκείου.
Έγινε ευρύτερα γνωστός από την σειρά «Εγκλήματα», η οποία κατατάσσεται στις 5 δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες και δουλεύει ανελλιπώς στο θέατρο, έχοντας συνεργαστεί με τους σημαντικότερους θεατράνθρωπους, σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές της χώρας, όπως Μ. Θεοδωράκης, Ν. Κούνδουρος, Μ. Ντενίση, Χ. Ρώμας, Γ. Βαλτινός, Γ. Μπέζος, Τ. Χαλκιάς, Αλ. Ρήγας, Σ. Φασουλής, Γ. Κακλέας, Κ. Τσιάνος, Θ. Τερζόπουλος κ.α.
Εκτός από ηθοποιός έχει κάνει σκηνοθεσία και παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου 5,5 ετών.
Στην κάθοδο του με τη Νέα Δημοκρατία, κομβικό ρόλο θεωρείται ότι έχει παίξει ο Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ο κ. Νικολαΐδης υπήρξε υποψήφιος μαζί του για το Δήμο του Βύρωνα και στη συνέχεια διετέλεσε μέλος στο ΔΣ του Φεστιβάλ Βράχων. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν, επί σειρά 15 ετών, ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών στον Βύρωνα.

  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Χρήσιμα

Διαβάστε

Περισσότεροι Υποψήφιοι

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα