210 2241402

695 6026415

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα των εκλογών

Απαράδεκτη η ποινική μεταχείριση μιας απαράδεκτης πολιτικής ανάρτησης

kke-big-logo

Απαράδεκτη η ανάρτηση Πολάκη, απαράδεκτη και η ποινική μεταχείριση μιας πολιτικής ανάρτησης, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης.

Σημείωσε πως η ανάρτηση είναι απαράδεκτη ως προς το περιεχόμενο και τη μορφή και πρόσθεσε ότι είναι αστείο να θεωρούνται βαθύ κράτος κάποιοι δημοσιογράφοι και δικαστές και όχι όσοι έχουν τα «κλειδιά» της οικονομίας. Πρόσθεσε ότι αυτό το βαθύ κράτος το χαϊδεύει, ενώ δεν λέει τίποτα για τα Χανιά που έγινε για τους Αμερικανούς «μπάτε, αλέστε». Επίσης σημείωσε ότι είναι απαράδεκτη η ποινική μεταχείριση της πολιτικής ανάρτησης διότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι μια αντιπαράθεση που έχει σκοπό να κρύψει τις μεγάλες συμφωνίες που υπάρχουν.

Ανέφερε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον μαζεύει τον Πολάκη διότι στους σχεδιασμούς του οι πολακειάδες και οι πολακισμοί τον ενοχλούν.

Υπογράμμισε πως ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να βγουν σε πλειστηριασμό 700.000 πρώτες κατοικίες με βάση τη νομοθεσία που θέσπισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων Μητσοτάκη και από κοινού ψήφισαν υπέρ της διεύρενσης του ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Μολδαβία που θα είναι το επόμενο επεισόδιο του πολέμου που έχουν μπλέξει τη χώρα μας.

Όπως είπε, με την ανάρτηση Πολάκη γίνεται προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση από το κύριο που είναι ποια πολιτική τελειώνει τον μισθό στις 15 μέρες, ποια πολιτική παίρνει τα σπίτια του κόσμου και ποια πολιτική μας στέλνει το πολεμικό μακελειό.

Κοινοποιήστε:

Facebook
  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Social Media

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα