213 0995955

695 6026415

25 Ιουνίου 2024

Δήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη

nea-dimokratia-logo-big-1080x1080

«Φαίνεται ότι η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αντικειμενική κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων χτύπησε την πιο ευαίσθητη χορδή του ΣΥΡΙΖΑ: τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα να τάζει τα πάντα στους πάντες. Αντί να απολογηθούν για τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη της ιστορίας, που λίγο έλειψε να ρίξει τη χώρα στα βράχια το 2015, στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται γιατί πρέπει να κοστολογούνται λεπτομερώς και υπεύθυνα οι προεκλογικές εξαγγελίες.

Τέσσερα χρόνια η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στήριξε την κοινωνία και την οικονομία απέναντι σε εισαγόμενες κρίσεις, έφερε επενδύσεις, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, αύξησε τον κατώτατο μισθό από τα 650 στα 780 ευρώ. Το πρόγραμμά μας για την επόμενη τετραετία είναι λεπτομερώς κοστολογημένο και είναι ένα πρόγραμμα ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους, που θα φέρει αυξήσεις μισθών, ακόμα περισσότερες και ακόμα καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους.

Όλη αυτή την τετραετία, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς ήταν απών, αλλά υπονόμευσε τη σταθερότητα της χώρας. Και έρχονται με θράσος «στο παρά πέντε» των εκλογών να ανεβάσουν μια κακοπαιγμένη επανάληψη του «Προγράμματος Θεσσαλονίκης». Επειδή, όμως, οι πολίτες εξακολουθούν να τους γυρίζουν την πλάτη, στην Κουμουνδούρου καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν να κάνουν: να τάζουν ακόμα περισσότερα, ακόμα πιο ανεύθυνα, εκτινάσσοντας το κόστος του προγράμματός τους στα 83 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επειδή, όμως, οι πολίτες θυμούνται ότι πλήρωσαν πολύ ακριβά τη φτηνή δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα, ρωτάμε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ:

• Πού θα βρουν τα χρήματα για το πρόγραμμα 83 δισεκατομμυρίων;
• Ποιους φόρους θα επιβάλουν και σε ποιους;
• Θα επιβάλουν ξανά τους φόρους που κατήργησε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ή θα αυξήσουν εκείνους που μειώσαμε;
• Ή μήπως εξαπατούν για ακόμα μία φορά τους πολίτες όπως έκαναν το 2015;».

Κοινοποιήστε:

Facebook
Διαβάστε

Δηλώσεις

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα