Ενημερωθείτε για όλα τα νέα των εκλογών

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 7,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, πεντακομματική η Βουλή

Στις 7,5 μονάδες μετρά τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Pulse. Εκτός βουλής εμφανίζεται το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 7,5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στο 32%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 25% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ με 10,5%, ΚΚΕ με 5,5% και Ελληνική Λύση με 3,5%.

Στην αναγωγή επί των εγκύρων, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 33,5%, ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΠΑΣΟΚ 11%, ΚΚΕ 6%, Ελληνική Λύση 4%, ενώ κάτω από το όριο εκπροσώπησης του 3% καταγράφεται το ΜεΡΑ25 που εμφανίζεται στο 2,5%..

Στο ερώτημα ποιος αρχηγός εκφράζει καλύτερα τον κεντρώο χώρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφεται στο 29%, ο Αλέξης Τσίπρας στο 22% και ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 16%. Το 25% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «κανένας».

Στο ερώτημα σε ποιον θα δίνεται ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά, οι πολίτες απαντούν 39% στον Κυριάκο Μητσοτάκη και 32% στον Αλέξη Τσίπρα.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 38% έναντι 27% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τέλος στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προηγείται με μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με 58% έναντι 23%.


Πηγή

Κοινοποιήστε:

Facebook
  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Social Media

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα