210 2241402

695 6026415

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα των εκλογών

Η χώρα μια απέραντη αμερικανονατοϊκή βάση με τις “ευλογίες” Μητσοτάκη – Τσίπρα

Την ώρα που ο Ρώσος Πρόεδρος “σκίζει” τις συμφωνίες για τα πυρηνικά και η κλιμάκωση του πολέμου γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας και τις συναντήσεις του με τις ηγεσίες των κομμάτων του αμερικανονατοϊκού τόξου, Μητσοτάκη-Τσίπρα, έκανε λόγο για την ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης ως το κέντρο ανεφοδιασμού του πολέμου στην Ουκρανία!
Ενώ την ίδια ώρα και η Λάρισα μετατρέπεται στη “Σούδα του Βορρά”, όπως τόνισαν κατά την επίσκεψη τους ο Έλληνας Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιάς, μαζί με την Υφυπουργό Άμυνας για Θέματα Διεθνούς Ασφαλείας των ΗΠΑ, κ. Γουαλάντερ.
Όλα αυτά μπορεί να μην ανησυχούν το μνημονιακό-νατοϊκό τόξο της χώρας μας, που έχει παραδώσει τα πάντα στον αμερικανονατοϊκό παράγοντα με την απίστευτη δουλικότητα του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, όμως αποτελούν μια εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη για τον λαό μας και την εμπλοκή της Ελλάδας σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για τον οποίο κανένας, πλην της Κίνας -προς το παρόν-, δεν έχει μιλήσει για την ανάγκη έναρξης ειρηνευτικών συνομιλιών.
Το ΜέΡΑ25, στον αντίποδα όσων συναγελάζονται με τον αγγελιοφόρο του πολέμου κ. Μπλίνκεν, συμμετείχε χθες στις μαζικές αντιπολεμικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα και πραγματοποιεί σήμερα στις 7 το απόγευμα, μέσω του Ινστιτούτου του, mέta, εκδήλωση στο Σεράφειο, για τον 1 χρόνο από τον πόλεμο, στην οποία θα μιλήσει και ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης.

Κοινοποιήστε:

Facebook
  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Social Media

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα