Ενημερωθείτε για όλα τα νέα των εκλογών

Πρόγραμμα επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας 20-24 Φεβρουαρίου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρόγραμμα επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας 20-24 Φεβρουαρίου

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 18:30 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στη Λάρισα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ (Τέρμα Κοζάνης, Αλκαζάρ).

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτεί τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και θα πραγματοποιήσει ανοιχτές συζητήσεις με πολίτες και στελέχη του κόμματος στο Μεσολόγγι (11:00, Atlantis Café, Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη) και το Αγρίνιο(13:00, Portreto Café- Bistro, Πλατεία Δημοκρατίας 10).

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ και ο Γραμματέας Οργανωτικού θα επισκεφτούν το 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δ. Αθηναίων και θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη και πολίτες (11:00, Maroco Café, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 197 & Πανόρμου), ενώ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα επισκεφτούν τον Δήμο Διονύσου και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση (18:00, Maya All Day Gastro Bar, Λεωφ. Μαραθώνος 50).

Κοινοποιήστε:

Facebook
  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Social Media

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα