213 0995955

695 6026415

27 Μαΐου 2024

Το ΜέΡΑ25 σε Ρήξη όχι μόνο με την Ολιγαρχία αλλά και με τον Υπόκοσμο

ΜΕΡΑ25 logo by ekloges.net

Η ρήξη του ΜέΡΑ25 με τους ολιγάρχες, που μόνο αυτό το κόμμα ονοματίζει εντός και εκτός της Βουλής, είναι γνωστή, δεδομένη και διαχρονική.
Καθημερινά, αποκαλύπτουμε τον τρόπο με τον οποίο οι γνωστοί ολιγάρχες λεηλατούν τους πολλούς είτε μέσα από τα funds και τους πλειστηριασμούς, είτε μέσα από το ψευτο-Χρηματιστήριο Ενέργειας και τα καρτέλ των σουπερμάρκετ, είτε μέσω ΣΔΙΤ, είτε με το ξήλωμα των δημόσιων αγαθών της παιδείας και της υγείας, είτε υπό την κάλυψη των σύννεφων του πολέμου στην Ουκρανία. Για αυτό, οι ολιγάρχες εμάς μηνύουν, εμάς λοιδορούν, κάνουν τα πάντα για να εξοντώσουν το ΜέΡΑ25 – κάτι που δεν θα καταφέρουν ποτέ!
Δεν είναι όμως μόνο οι γνωστοί ολιγάρχες που έκατσαν στο σβέρκο της πλειοψηφίας μόλις το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ από το μνημονιακό τόξο. Το φαινόμενο Μπέου αποτελεί κι αυτό μια πτυχή του εκφυλισμού της πολιτικής ζωής και του οικονομικού μοντέλου της πατρίδας μας. Αντανακλά τις μικρές ή μεγάλες μαφίες που ζουν στο περιθώριο του Μεγάλου Φαγοποτιού της Ολιγαρχίας, τρώγοντας από τα μη ευκαταφρόνητα αποφάγια των μεγάλων τρωκτικών και εφαρμόζοντας τραμπούκικες μεθόδους σε τοπικό επίπεδο, ιδίως στον χώρο των απορριμμάτων, του νερού κι ό, τι έχει απομείνει από τα δημόσια αγαθά των τοπικών κοινωνιών.
Είναι τιμή και χαρά για το ΜέΡΑ25 να προκαλεί, με τις δράσεις στήριξης των πολιτών και της αλήθειας, το μίσος τόσο της Ολιγαρχίας όσο και του Υποκόσμου.
Είναι τιμή για το ΜέΡΑ25, και χρήσιμο για την κοινωνία, ότι τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, ολοκληρώνουμε την οικοδόμηση της Συμμαχίας για την Ρήξη με την Ολιγαρχία, με τον Υπόκοσμο, με την Αναξιοπρέπεια.
ΜέΡΑ25
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΗΞΗ
Όλα μπορούν να είναι αλλιώς

Κοινοποιήστε:

Facebook
Διαβάστε

Δηλώσεις

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα