Ενημερωθείτε για όλους του Υποψηφίους

Βλάσης Κωνσταντίνος

Προσωπικά Στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε στη Τρίπολη Αρκαδίας την 7η Ιουλίου 1975.
Οικογενειακή Κατάσταση:
Είναι παντρεμένος με την ιατρό Χρύσα Σαλδάρη και έχουν μία κόρη και έναν γιο.
Επάγγελμα:
Ιατρός Χειρουργός Ορθοπeδικός – Αναληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές:
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική Ορθοπαιδική. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της ΕΣΔΥ.
Ξένες γλώσσες:
Αγγλική, Γαλλική.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Εκλέχθηκε Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 και στις εκλογές του 2019.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, του Τομέα Υγείας – Παιδείας και του ΔΣ Ε.Κ.Ο. ΑΕΙ Νέας Δημοκρατίας από το 2010 έως και σήμερα.

Έχει υπάρξει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας (Σ.Φ.Ι.Α.), της Γενικής Συνέλευσης του Ιατρικού Τμήματος και του Δ.Σ. του Τμήματος της Ιατρικής ως εκπρόσωπος του Σ.Φ.Ι.Α.
Διετέλεσε μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής (ΕΕΦΙΕ, 1994-1997), της Hellenic Medical Students International Committee (HelMSIC, 1997-2000) και ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Επιστημονικής Λέσχης Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών. Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχει επιμεληθεί και μεταφράσει πολυάριθμα επιστημονικά συγγράμματα και έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση πολλών επιστημονικών συνεδρίων, ενώ διετέλεσε μέλος της Συντακτικής Ομάδας Ελληνικής Έκδοσης των Ιατρικών Συγγραμμάτων του Harvard. Έχει Δημοσιεύσει πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες υψηλού κύρους σε ιατρικά περιοδικά, που θεωρούνται πρωτοποριακές και αναφέρονται από τη διεθνή βιβλιογραφία. Εξελέγη, ομόφωνα, Λέκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007, είναι Επίκουρος Καθηγητής από το 2012 και Αναπληρωτής Καθηγητής από το 2016.

Κωνσταντίνος Γεωργίου ΒλάσηςΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κωνσταντίνος Γεωργίου Βλάσης

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιστοχώρος:
http://www.kostasvlasis.gr
Email:
[email protected]
Διεύθυνση:
Αθήνα, Σέκερη 1, Τ.Κ. 10671
τηλ: 210-3675822 FAX: 210 3675649
Τρίπολη, Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Τ.Κ. 22100
τηλ: 2710 222310, FAX: 2710 222315
  • Επιλέξτε περιφέρεια

  • Πολιτικός Συνδυασμός

  • Δείτε τους Υποψηφίους

Για δημοσιεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2241402

Χρήσιμα

Διαβάστε

Σχετικά Άρθρα

Χριστιανού Αγγελική

64 ετών, κάτοικος Πολυγύρου. Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου για δεύτερη θητεία με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σπούδασε νηπιαγωγός και υπηρέτησε σε δημόσια νηπιαγωγεία

Περισσότερα »

Παντελής Λάζαρος

34 ετών, κάτοικος Σάρτης του Δήμου Σιθωνίας, αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο του Τουρισμού. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σιθωνίας, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σπούδασε στο

Περισσότερα »

Μανώλης Εμμανουήλ

47 ετών, κάτοικος Στρατωνίου του Δήμου Αριστοτέλη. Μεταλλωρύχος στα μεταλλεία της Ολυμπιάδας, εργαζόμενος στην «Ελληνικός Χρυσός». Σπούδασε Δημοσιογραφία και Πληροφορική και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές

Περισσότερα »

Δημοσκόπηση MRB

5% διαφορα

Νέα Δημοκρατία- Σύριζα